friggolitenpk.blogg.se

Jag är en kvartssame som älskar att resa och dras till aktiva och turistfria ställen, eller Frankrike. Målet med mina resor är att uppleva lokalkulturen och nya äventyr och de får gärna innehålla utövande av sport. Jag reser ekonomiskt och transporterar mig oftast till fots.Jag har bl.a. varit au pair, jobbat i Norge, pluggat i Frankrike, backpackat i Thailand, Indien och Japan, Costa Rica och Panama och rest mycket i Europa.

Njuter i Stockholm

Publicerad 2015-05-14 22:19:43 i Stockholm,

Studierna går bra. Jag är lite pank. Jag tränar mycket och umgås med mitt älskade gäng <3 Jag mår mycket bra och det var längesen jag mådde såhär bra så länge! Jag har bott i Stockholm nu över ett halvår och även om inte Stockholm är min drömstad så är jag väldigt nöjd över att vara här just nu.
Jag saknar att kasta mig ut oplanerat och upptäcka nya saker. Men det är skönt att lära sig saker, cykla runt, äta godis med bästa människor och få besök av mina föräldrar.
Jag vill bli socionom och hjälpa folk utomlands. Jag vet inte vad som händer i höst igen, så den här sommaren ska bli så bra!
Ville bara säga det :)

Om

Min profilbild

Frida

Jag är från Dalarna, bor nu i Stockholm och pluggar till socionom. Jag älskar träning, att upptäcka och att resa :D Jag har studerat i Normandie och varit au pair i Rhône Alpes, Frankrike, jobbat i Norge, backpackat i Asien och Centralamerika.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela