friggolitenpk.blogg.se

Jag är en kvartssame som älskar att resa och dras till aktiva och turistfria ställen, eller Frankrike. Målet med mina resor är att uppleva lokalkulturen och nya äventyr och de får gärna innehålla utövande av sport. Jag reser ekonomiskt och transporterar mig oftast till fots.Jag har bl.a. varit au pair, jobbat i Norge, pluggat i Frankrike, backpackat i Thailand, Indien och Japan, Costa Rica och Panama och rest mycket i Europa.

Tillbaka i Oslo

Publicerad 2014-07-11 21:48:00 i Jobb i Norge,

Tillbaka i Oslo. Nytt rum- mycket bättre, som att bo ensam. Badrummet 2 meter bort, köket 3 meter bort, och "grannarna" bor i en annan del av lägenheten och är aldrig hemma :). Jobb: får jobba ganska mycket, suger åt mig de timmar jag får och jobbar gärna 12h-pass om de låter mig. Annars är det träning och förberedelse för hemflytt (dvs fortsättning på semestern). Och planering inför Ryssland och sådär. Bara 3 veckor kvar i Oslo! Håller ut! Nu vet jag inte om jag ska vänta på svar från universitetet som jag tror kommer i slutet på augusti (är just nu 23 reserv). Eller skippa det och köra på Paris med tjejerna och fortsätta söka Paris-boende. Jag vill båda, men det ena utesluter det andra och ja... jag tar det så seriöst att jag säkerligen kommer ösa onödigt med energi på det.
Tur man är snygg när man är glad

Om

Min profilbild

Frida

Jag är från Dalarna, bor nu i Stockholm och pluggar till socionom. Jag älskar träning, att upptäcka och att resa :D Jag har studerat i Normandie och varit au pair i Rhône Alpes, Frankrike, jobbat i Norge, backpackat i Asien och Centralamerika.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela