friggolitenpk.blogg.se

Jag är en kvartssame som älskar att resa och dras till aktiva och turistfria ställen, eller Frankrike. Målet med mina resor är att uppleva lokalkulturen och nya äventyr och de får gärna innehålla utövande av sport. Jag reser ekonomiskt och transporterar mig oftast till fots.Jag har bl.a. varit au pair, jobbat i Norge, pluggat i Frankrike, backpackat i Thailand, Indien och Japan, Costa Rica och Panama och rest mycket i Europa.

Semesterbilder

Publicerad 2015-07-27 12:24:00 i Livet i Sverige,

I maj besökte jag min gamla au pair-familj i Genève/ Chamonix/ Sciez
 
 
 
 
 
 
 
Barnen kom på besök! Vi var på Tough Viking, Fjärilshuset och massa mys och bus.
 
 
 
 
 
 
Det jag älskar med att bo i Stockholm är att man kan göra hyffsat billiga utflykter med bästa vänner <3 :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommar i Stockholm

Publicerad 2015-07-27 11:51:00 i Stockholm,

Skrivkursen avslutad, godkänd! Psykologin godkänd, förutom en tenta jag har kvar att göra ;) Jag jobbar på Arlanda i sommar, dock inte som flygvärdinna då jag var 4 cm för kort. Men det gör inget, för jag har mitt bästa jobb hittills som bagagehanterare!! Vi har varit i skärgår'n, Södertälje (fin "stad"!) som har världens roligaste attraktion inne på Tom Titts, jag har jobbat massor hela juli. Jag har tänkt avancera på mitt dykarcertifikat, när tid finns. I augusti ska jag hem till Dalarna, träffa barndomsvänner som råkade vara hemma samtidigt, klippa mitt hår kort, bada, vara kartläsare (?). Och annat som jag längtar efter!!

Om

Min profilbild

Frida

Jag är från Dalarna, bor nu i Stockholm och pluggar till socionom. Jag älskar träning, att upptäcka och att resa :D Jag har studerat i Normandie och varit au pair i Rhône Alpes, Frankrike, jobbat i Norge, backpackat i Asien och Centralamerika.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela