friggolitenpk.blogg.se

Jag är en kvartssame som älskar att resa och dras till aktiva och turistfria ställen, eller Frankrike. Målet med mina resor är att uppleva lokalkulturen och nya äventyr och de får gärna innehålla utövande av sport. Jag reser ekonomiskt och transporterar mig oftast till fots.Jag har bl.a. varit au pair, jobbat i Norge, pluggat i Frankrike, backpackat i Thailand, Indien och Japan, Costa Rica och Panama och rest mycket i Europa.

Första dagarna 2015

Publicerad 2015-01-03 12:12:57 i Stockholm,

Uppsägning på 7eleven för att kunna fira jul hemma. Jul är heligt!
Blev lovad (fortsatt) jobb på Pressbyrån eftersom jag "är sååååå duktig säljare" och chefen "vill så gärna" ha mig kvar.

Julen var underbar: spel, bra julklappar, filmer, godis, chips, efterätter, mat, skratt, skidor, lata dagar. Nyår ont i huvudet och bingolotto. Bättre än Goa :)
Fick veta att jag nu helt plötsligt INTE får jobba på Pressbyrån. Men gärna fortsätta på 7eleven. Jag hatar att bli behandlad som skit, hatar att de med makt tror att de kan styra allt som de vill. Så nej, inget 7eleven.

Bättre nyheter: kom in på psykologi. Det var ju bra. Det verkar intressant men jag vill inte vara pressad att springa i timmar på bibliotek, inte förstå, inte ha råd, inte resa, få ännu en oavslutad kurs...
Så en ännu bättre nyhet blev att jag gick vidare efter engelskatestet till SAS flygvärdinneutbildning :'D JAAA!! Jag vill det så mycket!

Om

Min profilbild

Frida

Jag är från Dalarna, bor nu i Stockholm och pluggar till socionom. Jag älskar träning, att upptäcka och att resa :D Jag har studerat i Normandie och varit au pair i Rhône Alpes, Frankrike, jobbat i Norge, backpackat i Asien och Centralamerika.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela